КАРТА АВТОШЛЯХІВ
                Тел. 278-24-63 ІНФОРМАЦІЙНІ ПАРТНЕРИ "Просвіта" ім. Тараса Шевченка ВИДАВНИЧІ ПРОЕКТИ
Науково-публіцистичний телесеріал "Логос".
Серія навчально-ігрових програм "Дитяча колекція"
Етнічна музика України
Рубрики:
СЛОВНИК УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ
Т. Шевченко.
КОБЗАР
КРУТИ
Січень 1918р.
Архів ВУТ "Просвіта".  Сторінка  1
5
6

2
Новини форуму



До Президента України
Звернення
До  Українського народу
ПОЛОЖЕННЯ
про Координаційну раду  Форуму
  у Національному музеї Тараса Шевченка відбувся - ХІІ міський конкурс читців поезії Тараса Шевченка організований Товариством "Просвіта" спільно з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (КМДА), Управлінням освіти Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, Національнийм музеєм Тараса Шевченка.
1 КВІТНЯ - ДЕНЬ ГУМОРУ
ВШАНУВАННЯ ПАМ"ЯТІ ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯ
Всеукраїнська акція "Січовий Шлях Просвіти"
25.03.2013 року розпочався . Це другий піший похід в рамках Всеукраїнської акції "Січовий Шлях Просвіти", який закінчиться 21 квітня 2013 року молитвою "За Україну та успішне подолання сучасних негараздів в державі" на найвищій точці України - Говерлі. Основна мета Координатор проекту -
Маршрут:
біля пам’ятника Тарасові Шевченку у Києві відбулись урочисті заходи з нагоди від дня народження Великого Кобзаря, організатором якиї виступило Всеукраїнське товариство "Просвіта" спільно з партіями і громадськими організаціями. Просвітяни в кожній області провели зібрання біля пам’ятників Тарасу Шевченку, літературно-мистецькі вечори, творчі конкурси для учнів і студентства, дарували бібліотекам “Кобзарі”, школам — комп’ютерні диски із записами творів Тараса Шевченка.
"Язик до Києва доведе" присвячений пам"яті Павла Глазового .
Підведено підсумки  Всеукраїнського  конкурсу дитячо-юнацького патріотичного плаката і малюнка
"Палітра українського слова"
Василь Куйбіда - Голова Руху; Павло Мовч ан - Голова ВУТ "Просвіта" ім. Тараса Шевченка; Іван Заєць -лідер УНП,  - правник та відомі політики, лідери партій та громадських організацій, що входять до складу  Всеукраїнського форуму "На захист української мови і державності".
ВСЕУКРАЇНСЬКА МОЛИТВА "ЗА УКРАЇНУ"
Читати детальніше
Читати детальніше
"Просвіта"
26 червня 2013 року Всеукраїнське товариство "Просвіта" ім. Тараса Шевченка спільно з партіями та громадськими організаціями патріотичного спрямування в рамках Всеукраїнського форуму "На захист української мови та державності" в Національному інформаційному агентстві "Укрінформ"  провели "круглий стіл" присвячений Дню Конституції України на тему:
"Конституційні права українців на свою мову, культуру, історію та церкву",
в приміщенні Національної спілки письменників України відбулася чергова звітно-виборча конференція Київського обласного об'єднання ВУТ "Просвіта" ім. Тараса Шевченка. 32 делегати із 12 районів області підводили підсумки чотирирічної діяльності та планували на майбутнє.
Рідний край
Народні традиції
мова єдина

SITE-MAP